Cauta Inchide/Ascunde
Cuvant cheie
Cauta cuvantul exact
Inchide
Texte felicitari  Recente   ID Felicitare   Jocuri   Recomanda-ne   Cauta Bine ai venit!  Inscriere Accesare cont
Acasa Contul meu Agenda Calendar Alerte Album Favorite Istoric Aniversari

Conditii de utilizare

Trimiterea felicitarilor virtuale E ziua ta este un serviciu gratuit avand ca scop facilitarea comunicarii electronice a tuturor utilizatorilor.

Folosirea serviciilor noastre prin intermediul acestui site internet este legata de acceptarea conditiilor de utilizare expuse mai jos. Daca nu sunteti de accord cu aceste conditii va rugam sa incetati folosirea serviciilor gratuite E ziua ta.

Sunteti singurul responsabil pentru toate activitatile exersate prin intermediul serviciilor noastre. Felicitari virtuale gratuite E-ziua-ta nu este responsabil pentru nici un continut al felicitarilor creat de dumneavoastra pe site-ul nostru.

Trimiterea felicitarilor anonime sau trimiterea felicitarilor catre destinatari cu adrese de email false este strict interzisa.

Este interzis trimiterea felicitarilor virtuale cu continuturi amenintatoare, jenante, abusive, obscene, si a tuturor mesajelor nepoliticoase. Numarul IP al calculatorului dumneavoastra este retinut la trimiterea fiecarei felicitari. Daca felicitarea trimisa de dumneavoastra devine subiectul oricarei investigatii, furnizorul dumneavoastra de Internet este obligat sa dezvaluie identitatea dumneavoastra. Felicitari virtuale gratuite E-ziua-ta is rezerva dreptul, dar nu si responsabilitatea de a sterge felicitarile cu continut impropriu si care incalca conditiile de utilizare prevazute in acest regulament.

Este interzisa adaugarea oricaror imagini, muzica, fonturi sau orice alte continuturi protejate de drepturi de autor, cu exceptia obtinerii drepturilor de autor sau a permisiunii autorului.

Felicitari virtuale gratuite E-ziua-ta este preocupt de confidentialitatea dumneavoastra. Protejam confidentialitatea tuturor informatiilor pe care le primim din partea dumneavoastra in timpul vizitarii site-ului nostru internet. Este vorba despre informatii referitoare la identitatea dumneavoastra, adresa de email sau orice alta informatie trimisa de navigatorul dumneavoastra Internet sau de furnizorul dumneavoastra de Internet odata cu navigarea pe paginile noastre Internet. Ca si suporter al Coalitiei impotriva Emailurilor Nesolicitate (CAUCE), suntem impotriva spamului:

Persoanele fizice, organizatiile si persoanele juridice nu pot folosi serviciile noastre pentru a trimite emailuri persoanelor fizice sau juridice folosind liste de emailuri sau grupuri de stiri usenet pentru care nu poseda drepturi depline de utilizare si nici nu pot trimite emailuri persoanelor fizice sa juridice necunoscute. Trimiterea emailor multiple cu mesaje publicitare este considerata abuziva si vom lua masurile corespunzatoare pentru excluderea utilizatorilor serviciilor noastre Internet care violeaza aceasta regula.

Adresa de email a tuturor utilizatorilor serviciilor E ziua ta este strict confidentiala.

Cum serviciile noastre sunt gratuite, paginile noastre web pot contine mesaje publicitare. Nu vom accepta mesaje publicitare din partea oricaror personae fizice sau juridice ale caror produse sau oferte le consideram drept abuzive sau improprii. Spre exemplu, nu permitem mesaje publicitare din partea site-urilor cu continut pentru adulti sau din partea site-urilor care contin linkuri catre alte site-uri cu continut pentru adulti.

NE ANGAJAM SA FURNIZAM UN STANDARD INALT DE CALITATE AL SERVICIILOR NOASTRE. NU PUTEM GARANTA INSA DISPONIBILITATEA PERMANENTA SAU LIPSA ORICAROR ERORI DE FUNCTIONARE A SITE-ULUI NOSTRU.

SERVICIILE NOASTRE PRECUM SI PROPRIETARII ACESTORA, PROGRAMATORII, ADMINISTRATORII, SPONSORII SI PARTENERII NOSTRI NU GARANTEAZA PERFORMANTELE SAU REZULTATELE OBTINUTE FOLOSIND ACEST SITE INTERNET. IN NICI UN CAZ EI NU VOR RASPUNDE PENTRU ORICE FAPT CU CONSECINTE ACCIDENTALE SAU INTENTIONATE, PIERDERI DE PROFIT SAU ECONOMII IN URMA UTILIZARII SERVICIILOR DE PE SITE-UL E ZIUA TA.

Acest website poate contine materiale protejate prin lege, incluzand drepturi de autor sau de inregistrare de marca. Drepturile de autor ale imaginilor, fisierelor audio si a altor materiale folosite pe acest website apartin unor fotografi individuali, compositori si artisti care au autorizat folosirea materialelor lor pe acest website.Este ilegala reproducerea fotografiilor realizate de fotografi profesionisti sau a oricaror materiale fara permisiunea autorului. Ca si orice imagine, posesia de copii a imaginilor digitale nu da nici un drept folosirii ei dupa bunul plac al posesorului. Drepturile de autor pentru orice imagine sau melodie apartine in general unui fotograf/compozitor sau artist si numai autorul in drept este posesorul legal al acestor fisiere. Numai acesta, sau reprezentantul sau legal poate da permisiunea de a copia, distribui, modifica sau publica aceste fisiere.

Ne rezervam dreptul de a modifica acest regulament in orice moment.

 

Lista neagra    Newsletter    Politica de confidentialitate    Conditii de utilizare    Suport    Contact   
Designed by AgentOne Advertising SRL
Copyright (C) 1999-2013, e-ziua-ta.ro